Načítání...

Nejnovější články

Práva a povinnosti: Co můžete a nemůžete požadovat v nájemní smlouvě
28. 02. 2024

Práva a povinnosti: Co můžete a nemůžete požadovat v nájemní smlouvě

Ve světě pronájmů je klíčové vědět, co smí a nesmí být obsaženo v nájemní smlouvě. Tento článek pro pronajímatele odhaluje, jak vypracovat smlouvu, která je spravedlivá, legální a chrání práva obou stran. Odhalíme, které požadavky jsou přijatelné a které překračují hranice zákona či etiky. Se správnými informacemi a tipy se vyvarujete běžných chyb a zajistíte, že vaše nájemní vztahy budou bezproblémové a vzájemně výhodné.

Úspory energie krok za krokem: Od izolace po chytré technologie
30. 01. 2024

Úspory energie krok za krokem: Od izolace po chytré technologie

V době, kdy se energetické náklady neustále zvyšují a otázky udržitelnosti nabývají na  opravdovém významu, stává se úspora energie klíčovým tématem pro majitele nemovitostí. Tento článek poskytuje praktické informace a tipy, jak dosáhnout energetické efektivity, od jednoduchých úprav, jako je zlepšení izolace, až po pokročilá řešení využívající nejnovější technologie.

Tipy pro makléře! Generační trendy v realitách: Jak generace Y a Z formují trh s nemovitostmi
09. 01. 2024

Tipy pro makléře! Generační trendy v realitách: Jak generace Y a Z formují trh s nemovitostmi

Realitní trh je v průběhu let pod vlivem nových generací neustále v pohybu. V dnešní době jsou klíčovým hráčem generace Y, také známá jako generace Mileniálové (Havlovy děti), lidé narození v letech 1981–1996 a Generace Z (lidé narození v letech 1997–2012). Jaké trendy ovlivňují jejich rozhodování při hledání nemovitosti a co to znamená pro realitní kanceláře?

Všechny články

O nás

 Realitní kancelář AAA BYTY.CZ akciová společnost byla založena v roce 1995 jako dceřinná společnost holdingu SPGroup a.s.. 

logo_spgroup

Cílem společnosti je poskytovat ty nejlepší služby v oblasti prodeje i pronájmu nemovitostí s důrazem na vysokou kvalitu a spokojenost zákazníků. Kromě pronájmu a prodeje nemovitostí pomáháme také s financováním nemovitostí. V případě nutnosti pomůžeme s řešením stavebních povolení i s profesionálním interiérovým designem.

V rámci skupiny SPGroup a.s. našim makléřům nabízíme možnost využívat i další produkty. Ať už v případě potřeby přímého výkupu nemovitostí nebo při vytipovaní dražby s následným prodejem. Dokážeme poskytnout zájemcům zálohu na kupní cenu, a to až do výše 2 milionu Kč do 48 hodin. A to ani zdaleka není všechno…

Díky využívání těchto produktů se naši makléři posouvají ve své profesi o další level výše. Nespadají pouze do škatulky „zprostředkovatel“, stávají se „odborníky“.

Filozofie společnosti si zakládá na férovém přístupu ke všem klientům a dokazuje to téměř 20 letou praxí. Našimi hodnotami jsou spolehlivost, důvěra, profesionalita a maximální spokojenost našich zákazníků. Věříme, že jen těmito pilíři, férovostí a zkušenostmi dokážeme dosáhnout dlouhodobých spoluprací a získáme tak možnost nadále se rozvíjet jako kvalitní franšízová síť.

Naše síť makléřů disponuje silnou profesionální etikou a respektuje všechny potřeby a požadavky klientů. Transparentnost a otevřenost jsou pro nás velmi důležitá, a tak i komunikujeme. Naši prioritou je být spolehlivým partnerem pro všechny, kteří hledají to nejlepší řešení pro pronájem či prodej nemovitosti. V rámci trhu děláme vše pro maximální flexibilitu a poskytování široké palety inovativních a moderních služeb.

 

 

Významné společnosti SPGroup a.s.

 

      

 aaarf logo_brokers_novy bizdata_new 

 

pva_750x140-black_2024  

  

Přidejte se k nám! Proč?

SILNÝ PARTNER S TRADICÍ

Na trhu působíme už 25 let. Jsme součástí holdingu SPG a.s. Makléřům poskytujeme stabilní zázemí k výkonu jejich povolání. Máme vlastní kapitál k přímému nákupu nemovitostí i celých developerských projektů.

KRÁTKODOBÉ FRANŠÍZOVÉ SMLOUVY

Jdeme s dobou. Reagujeme na současnou situaci na realitním trhu a našim makléřům nabízíme možnost uzavírání krátkodobých franšízových smluv. Žádné zbytečné náklady, skryté poplatky ani konkurenční doložky.

PODNIKÁNÍ BEZ OMEZENÍ

Působíme po celé České republice. Inzerujeme na největších realitních portálech. Máme pestré portfolio produktů k usnadnění práce v realitním oboru. Všichni naši partneři mohou využívat nejmodernější chytré nástroje.

AAABYTY.CZ akciová společnost
25
let zkušeností v oboru
1000 +
spokojených klientů

Jak pracujeme?

Na první pohled se to zdát nemusí, ale prodej, pronájem či koupě nemovitosti je vždy složitý a vysoce odborný proces. Čekají zde na vás právní kličky a legislativní zapeklitosti. Je potřeba orientovat se v oboru, zákonech i vyhláškách. Především je ale nutné ochránit vaše peníze i transparentnost celého obchodu. Za léta praxe známe cestu k cíli, tedy úspěšně uzavřenému obchodu.

Pokud prodáváte, pronajímáte anebo potřebujete rychle vykoupit nemovitost, poskytnout zálohu na kupní cenu, s klidem se obracejte na nás.

Všechny tyto služby poskytujeme v rámci celé České republiky.

A jak vlastně pracujeme? Pojďte s námi nahlédnout pod pokličku realitní praxe.

icon1   

1

Osobní kontakt

Jako první a nejdůležitější částí celého obchodu je osobní kontakt makléře s klientem.

Na osobní schůzce zjistí makléř všechny vaše potřeby. Na jejich základě připraví podrobný plán obchodního případu. Vše od A do Z včetně marketingových aktivit.

 

icon6

2

Aktuální stav nemovitosti

Kontrola všech dokumentů vázaných k nemovitosti a faktický stav.

Makléř zajistí kompletní kontrolu všech dokumentů vázaných k nemovitosti, a to od zajištění Listu Vlastnictví až po případné nesoulady se stavebním úřadem či majetkovým vyrovnáním.

V případě financované nemovitosti hypotečním úvěrem zajistí i kontrolu těchto dokumentů. Jestliže jsou již na nemovitosti neuhrazené splátky, pokusí se zajistit pro klienta nejlepší řešení dané situace.

icon5  

3

Strategie prodeje

Po zjištění potřeb klienta a právního i faktického stavu nemovitosti se makléř zaměří na strategii prodeje.

Náš makléř je schopen vytvořit kompletní plán k realizaci obchodu. A to už od plánované délky prodeje, správného odhadu tržní ceny nemovitosti, až po využití nejmodernějších technologií: zajištění fotoprezentace, 3D vizualizace půdorysů, homestagingu či video prezentace.

icon2

4

Realizace obchodu

Inzerce nemovitosti na portálech a sociálních sítí. Prohlídky nemovitosti se zájemci, podepsání převodních smluv, předání nemovitosti.

Nemovitosti inzerujeme na největších realitních serverech, s denní aktualizací a celou správou kolem online marketingu.

Makléř s radostí zajišťuje prohlídky nemovitosti, komunikuje s potencionálními zájemci.

Při domluvení obchodních podmínek mezi prodávajícím a kupujícím, zajistí právní servis k převodu nemovitosti s uložením kupní ceny do úschovy.

Po převodu nemovitosti předává nemovitost novému vlastníkovi na základě předávacího protokolu.

icon4 .

Pobočky franšízy

 

 snimek_obrazovky_2022-09-21_091532 STŘEDOČESKÝ KRAJ - AAA REAL s.r.o.

Specializujeme se pro okresy Praha - západ, Praha - východ, Louny, obecně Středočeský kraj. Naše makléřka zajišťuje zprostředkování nákupu, prodeje či pronájmu nemovitostí.
 
Přímý výkup nemovitostí, bezpečný právní servis, finanční poradenství v oblasti hypoték, odhady cen nemovitostí.
 
Komplexní nabídka nemovitostí, serióznost, profesionalita, dlouholeté zkušenosti z realitního trhu.
 

MAKLÉŘ                                               Nemovitosti kanceláře

svarcova                                              Vnitřní oznamovací systém

Ing. Kateřina Švarcová, IČ: 49730185
Realitní makléřka
 
 
 file--- 
 

snimek_obrazovky_2022-09-21_091532   MLADÁ BOLESLAV - Ing. Jaroslav Brož

Mé motto: vstřícnost, ochota a odbornost

Má cesta k práci realitního makléře byla trochu klikatá, ale nakonec jsem přesvědčen, že to byla dobrá volba.

Při prodeji vlastní nemovitosti započala má realitní činnost, bavíme se o roku 1998. Makléř, který nám chatu prodával, chtěl domluvit pro kupujícího slevu a řekl mi, že když se domluvíme, tak mě zasvětí do tajů práce realitního makléře. Zároveň měl ve své nabídce nějaké nemovitosti u nás na severu a právě tyto nemovitosti jsem mu začal prodávat. Velice mě to bavilo a docela se i dařilo. V roce 2007 jsem se chtěl někam posunout a po pohovoru jsem byl přijat jako makléř do Liberecké pobočky společnosti AAABYTY.CZ. Postupně jsem se propracoval až na manažera pobočky Liberec a Mladá Boleslav.

Před pár lety jsem zakoupil od společnosti AAABYTY.CZ franšízu, jelikož mi tato společnost přirostla k srdci a cítil jsem v ní dobré zázemí. V mé franšíze mám dvě šikovné makléřky a jsme dobrý, až rodinný tým.

Za těch dlouhých 24 let praxe v oboru jsem posbíral spoustu zkušeností. Zrealizoval stovky obchodních případů a mám za sebou spoustu spokojených klientů.

Naši specialisté na okresy Česká Lípa, Semily, Liberec, Jičín, Mladá Boleslav, Mělník, Nymburk a Ústí nad Labem zajišťuje zprostředkování nákupu, prodeje či pronájmu nemovitostí.

Zajišťujeme přímý výkup nemovitostí, možost zálohy na kupní cenu, bezpečný právní servis, finanční poradenství v oblasti hypoték, odhady cen nemovitostí.

Komplexní nabídka nemovitostí, serióznost, profesionalita, dlouholeté zkušenosti z realitního trhu.

 
MAKLÉŘI                                       Nemovitosti kanceláře

 

broz                               Vnitřní oznamovací systém

Ing. Jaroslav Brož, IČ: 15181472
Majitel franšízy AAABYTY.CZ
 
 
 
Alena Karasová, IČ: 61284319
Realitní makléřka
 
 
kajlikova
 
Miroslava Kajlíková, IČ: 01609921
Realitní makléřka
 
 
file---

 

snimek_obrazovky_2022-09-21_091532 BRNO Mgr. Jiří Hrdina 

... A že jsem se po přestupu k současné značce AAA BYTY.CZ stal jedním ze dvou nejlepších obchodníků společnosti v celé republice a v roce 2020 jsem skončil třetí v celostátní soutěži Realiťák roku za okres Brno-venkov? Takových už jistě bylo taky.

Proto mi dovolte jen suše dodat, že jsem si před časem od svého "chlebodárce" koupil franšízu AAA BYTY.CZ, abych pod jeho vlajkou fungoval na základě svých vlastních principů, které vyznávám, ctím a o kterých měla příležitost se přesvědčit spousta mých klientů. A věřím, že ke všeobecné spokojenosti... VÍCE NA WEBU www.hrdinajiri.cz

 

Nabízím specializaci pro okresy Brno - město, Brno - venkov, Vyškov, Blansko, Břeclav, Hodonín a Žďár na Sázavou, zajišťuji zprostředkování nákupu, prodeje či pronájmu nemovitostí.

Přímý výkup nemovitostí, bezpečný právní servis, finanční poradenství v oblasti hypoték, odhady cen nemovitostí.

Komplexní nabídka nemovitostí, serióznost, profesionalita, dlouholeté zkušenosti z realitního trhu.

 

 MAKLÉŘ                                              Nemovitosti kanceláře

 
hrdina_jiri                                               Vnitřní oznamovací systém
 
Mgr. Jiří Hrdina, IČ: 88055698
Majitel franšízy AAABYTY.CZ
 
 
file---
 

snimek_obrazovky_2022-09-21_091532 OSTRAVA - Martina Hrušková 

Naše specialistka pro okresy Ostrava, Karviná a Frýdek Místek zajišťuje zprostředkování nákupu, prodeje či pronájmu nemovitostí.

Zajistíme přímý výkup nemovitostí, bezpečný právní servis, finanční poradenství v oblasti hypoték, odhady cen nemovitostí.

Komplexní nabídka nemovitostí, serióznost, profesionalita, dlouholeté zkušenosti z realitního trhu.

 
 

MAKLÉŘ                                               Nemovitosti kanceláře

hruskova                                            Vnitřní oznamovací systém
 
Martina Hrušková, IČ: 73269263
Majitel franšízy AAABYTY.CZ
 
 
file---
 
 
 

snimek_obrazovky_2022-09-21_091532  SEVERNÍ ČECHY- Cortina Innovation s.r.o.

Nabízíme služby pro okresy Praha, Praha - západ, Praha - východ, Jablonec N.N., Liberec, Děčín, Ústí nad Labem zajišťuje zprostředkování nákupu, prodeje či pronájmu nemovitostí.

Přímý výkup nemovitostí, bezpečný právní servis, finanční poradenství v oblasti hypoték, odhady cen nemovitostí. Komplexní nabídka nemovitostí, serióznost, profesionalita, dlouholeté zkušenosti z realitního trhu.

 

MAKLÉŘ                                                Nemovitosti kanceláře

 
 
haucner                                           Vnitřní oznamovací systém
 
Aleš Haučner, IČ: 03231291 
Majitel franšízy AAABYTY.CZ
 
 

 file--- 

 
 

Reference

Všechny reference

Přidejte se k nám

Staňte se naším partnerem a využijte nejlepších podmínek k podnikání na realitním trhu.

► Jste realitní makléř/ka, či majitel/ka realitní kanceláře? Jste zkušený/á, vaše práce vás baví, ale trápí vás nízké provizní ohodnocení ve vaší aktuální síti? Máte zbytečně vysoké náklady za měsíční poplatky? Nechcete se už více nechat svazovat konkurenčními doložkami a smlouvami na dobu neurčitou?

 V této nelehké době, kdy trh s nemovitostmi stagnuje a zpomaluje, i makléři hledají úspory nákladů.

Co když pro vás máme řešení?

 Hledáme zkušené makléře, kteří touží po nezávislosti a férových odměnách za své realitní obchody. Nabízíme jedny z nejlepších podmínek provizního řádu na realitním trhu i neomezenou inzerci na největších realitních serverech v ceně licenčního poplatku (kromě portálu Sreality, zde pro vás máme připravené zvýhodněné podmínky inzerce).

 V rámci skupiny SPG našim makléřům nabízíme možnost využívat i další produkty. V případě přímého výkupu nemovitostí nebo při vytipovaní dražby s následným prodejem, dokážeme poskytnout zájemcům zálohu na kupní cenu, a to až do výše 2 milionu Kč do 48 hodin. A to ani zdaleka není všechno…

► Díky využívání těchto produktů se naši makléři posouvají ve své profesi o další level výše. Nespadají pouze do škatulky „zprostředkovatel“, stávají se „odborníky“.

► Pokud máte své vlastní portfolio nemovitostí, které chcete prodat s co největším dosahem na inzertních portálech a sociálních sítích, i zde nabízíme řešení. Rádi vám zprostředkujeme  pronájem licenční smlouvy třeba i na pouhé tři měsíce. Klidně si ale můžete prodat pouze jednu nemovitost. U nás se nezavazujete k žádným zbytečným vysokým nákladům.

Hledáte silného partnera, který vám poskytne stabilní zázemí k výkonu povolání a garantuje férové rozdělování provizí? Přidejte se k nám, na trhu působíme už 25 let. Jsme součástí holdingové skupiny, máme vlastní kapitál a přesah do mnoha odvětví.

Chcete se dozvědět vše o našem vysoce nastaveném systému provizí a odměn? Ozvěte se, rádi vám sdělíme více informací osobně.

Naše společnost AAABYTY.CZ vám už dlouhá léta nabízí bezkonkurenční a férové podmínky k podnikání v realitách.

KONTAKTY

Sídlo společnosti: 

AAA BYTY.CZ akciová společnost

Na Struze 227/1, 
110 00 Praha 1

tel.: +420725 636 353, e-mail: info@aaabyty.cz

Kontaktní adresa společnosti: 

Pacovská 2104/1
140 00 Praha 4 -Krč

IČO: 63999234
DIČ: CZ63999234

Jsme Vám k dispozici každý
pracovní den od 9.00 - 17.00 hod.

Další kontakty na naše partnery franšíz

 

Kontaktní formulář

Pro vlastníky nemovitostí

ZVLÁDNETE PRODEJ/PRONÁJEM SVÉHO BYTU ČI NEMOVITOSTI BEZ MAKLÉŘE ?

Chcete zkusit být makléřem svého bytu či nemovitosti sám? Vyplatí se Vám to?

Pokud se rozhodnete být sám sobě makléřem, bude Vás prodej vaší nemovitosti stát mnoho:

  • času                (zvedání telefonátů, prohlídky….atd.)
  • energie            (můžete udělat spoustu chyb, které Vás mohou stát mnoho peněz)
  • peněz              (inzerce, víme jak vyjednávat o ceně, je to naše práce, kterou děláme již 20 let)

Proto Vám nabízíme alternativu…

Pokud do toho vložíte trochu Vašeho času a elánu, tak k tomu od nás získáte:

  • zdarma přístup k inzerci na pěti největších českých realitních serverech (sreality.cz, reality.idnes.cz, české reality, bytydomypozemky) v hodnotě 300 Kč/den, samostatnou webovou stránku nemovitosti
  • zamezíme velmi častým a obtěžujícím telefonátům od realitních kanceláří, které budou chtít umístit váš byt/nemovitost do své nabídky. Vaše telefonní číslo ani váš email nikde nezveřejníme, a tudíž nebude kolovat po internetu
  • jakmile nalezneme vhodného kupce, obratem Vy můžete využít naše specialisty (hypoteční poradci, právní služby, pomoc s uskutečněním převodu apod.), a to za výhodnějších cenových podmínek, než byste byli schopni dosáhnout sami, protože my s tím máme veliké zkušenosti

Dále od nás získáte:

  • zajistíme pro Vás veškeré podklady a dokumenty nutné k prodeji
  • poradíme si také s věcnými břemeny a exekučními starostmi
  • obstaráme pro Vás právní servis k převodu nemovitosti, v případě potřeby zajistíme notářskou úschovu, hypotéku
  • pomoc/radu se stanovením optimální prodejní ceny, aby nebyla ani příliš vysoká, ale ani příliš nízká s ohledem k tržním cenám v dané lokalitě a technickému stavu vaší nemovitosti či bytu
  • profesionální nafocení vaší nemovitosti včetně úpravy fotek, možnost využití dronu
  • umístění do placené inzerce na vybraných realitních serverech a každodenní péči o inzeráty
  • detailní statistiky návštěvnosti vašich inzerátů
  • čas, který Vám ušetříme komunikací se zájemci o prohlídku i se zájemci o koupi (zní to obdobně, ale není to totéž - jen se zájemci o koupi má smysl pokračovat v jednání)
  • profesionální organizaci prohlídek Vaší nemovitosti, aby vás časově nevysilovaly a nenarušovaly chod vaší rodiny. Můžeme být zájemcům k dispozici prakticky kdykoliv
  • doporučení vhodných zájemců z našeho portfolia zájemců o koupi nemovitosti či bytu
  • veškerý právní servis a asistenci s převodem

Co za to?

  • provize na realitním trhu se aktuálně pohybují mezi 3-5 % z prodejní ceny, mnohdy je toto procento vyjádřeno bez příslušné sazby DPH
  • naše sazba je výhradně smluvní a individuální, neboť se pokaždé snažíme přizpůsobit tomu, co potřebujete Vy, a nikdy Vám nenabízíme to, co je pro vás zbytečné
  • rozsah práce se vždy mění podle vašich požadavků a sazby se pohybují v uvedeném tržním rozpětí
  • věříme, že díky tomu nabízíme výbornou kvalitu služeb a přebíráme co největší díl vašich starostí na sebe

Nyní už jen věříme, že nás budete chtít vyzkoušet.  Dejte nám 90 dnů a poté rozhodněte sami, jak dál.

Neváhejte nás oslovit,  napište nám, zavolejte. Pomůžeme Vám s prodejem vaší nemovitosti i v této nelehké době. 

 

 

Odhad ceny nemovitostí

 Potřebujete zjistit tržní cenu Vaší nemovitosti? Máme pro Vás, online odhad zcela zdarma

Stačí vyplnit několik údajů ve formuláři níže a okamžitě získáte odhad ceny vaší nemovitosti.

► Vypočítanou cenu s dalšími údaji zasíláme do e-mailové schránky.

 

Správně určená tržní cena

► Pro výpočet ceny používáme reálné ceny podobných nemovitostí ve vašem okolí.

► Získáte tak skutečnou tržní cenu vaší nemovitosti.

 

Vyvarujete se možných chyb

Vyhněte se chybám, které dokáží zbrzdit prodej nemovitosti i v řádech měsíců.

► Chybně určená tržní cena Vám přináší komplikace a starosti, zbytečně tedy neriskujte.

 

Na pár kliknutí zjistíte, jakou cenu má vaše nemovitost.

 

ODHAD CENY NEMOVITOSTÍ - ZDARMA

 

E-book

7 chyb při prodeji nemovitosti

zpracováním osobních údajů

On-line konzultace

foto_4

Potřebujete poradit?

Řešíte prodej či pronájem nemovitosti? Rádi Vám zodpovíme veškeré dotazy. Působíme po celé ČR a máme přes 25 let zkušeností.

Potřebujete zjistit tržní cenu své nemovitosti? Přidělíme vám makléře, který pro vás vytvoří tržní odhad zcela zdarma a bez závazků.  

Řešíte nepříjemnou situaci s prodlením splátek u svého hypotečního úvěru? Neváhejte se na nás obrátit. Řešení se dá najít v každé situaci. Podáváme vám pomocnou ruku.

Máte dotazy ohledně možné spolupráce nebo partnerství? Napište nám, zavolejte. Rádi s vámi vše probereme.


Používání cookies - aby web fungoval jak má:

Abyste na webu snadno našli to, co hledáte, potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" všechny cookies jednoduše povolíte.

Cookies jsou malé soubory, které se ukládají ve vašem prohlížeči. Podle nich vás na našem webu poznáme a zobrazíme vám web tak, aby všechno fungovalo správně a podle vašich preferencí. Přehled cookies a podmínky jejich užívání si můžete přečíst zde.

Nastavení